Kah Systems Home Engels   Nederlands  Kah Systems - onderdeel van Manheim
Menu

KAH SYSTEMS
Klik voor Verkoopsinformatie
Klik voor support informatie
Klik hier voor Locatie informatie
Klik voor algenene informatie

PRODUCTEN
Klik voor DFleet Informatie
Klik voor Kah Commercial informatie
Klik hier voor Kah Smart informatie
Klik hier voor Kah Report informatie

ONTWIKKELING
Klik hier voor Manheim Europa informatie
Klik voor Volgende fase

LINKS
Klik hier om de Manheim UK webpagina te bezoeken
Klik hier om Manheim Europa te bezoeken
Klik hier om de Manheim Wordwide webpagina te bezoeken

KLANTEN LOGIN
Klik hier voor DFleet
Klik hier voor Kah Commercial
Klik hier voor Kah Smart

 


KAH SYSTEMS


Kah Systems heeft een verfijnde handterminal inspectie technologie voor de automobiel branch ontwikkeld. Dit systeem kan gebruikt worden in de logistiek, op autoveilingen, bij auto-opslag plaatsen en op locatie zoals bijvoorbeeld bij de klant zelf. Kah levert systemen aan klanten in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Kah is ook gespecialiseerd in autogegevens en levert een omvangrijke reeks oplossingen voor validatie, rapporten en beheer voor de auto inventaris.

Belangrijke informatie zoals alle gegevens van de auto, autoschade en gebreken kan door de inspecteur terplaatse geregistreerd worden. Exacte reparatiekosten worden ter plekke berekend en kunnen indien nodig aan de klant worden overhandigd voordat de klant een electronische handtekening zet. Nadat de inspectie compleet is kan het hele verslag naar u ge-emaild worden of naar uw back-office gestuurd worden.

Kah heeft een hele reeks van mobiele informatiesystemen en rapportagesystemen voor de automobiele sector ontwikkeld. Hierbij inbegrepen zijn web based management applicaties, factureringsprogramma’s en online rapportagesystemen, die effectief centraal beheerd kunnen worden. Deze applicaties kunnen in de bestaande back-office infrastructuur gebruikt of onafhankelijk opzichzelf gebruikt worden.

  Kah handterminal


Autoinspecties
Kah Systems - onderdeel van Manheim